Hoe ervaren cliënten een behandeling bij mij?

Anoniem (januari 2023)

“Ik heb de behandeling bij Renske als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Renske is nuchter  en down to earth. Zij heeft samen met mij uitgezocht waar mijn probleem vandaan komt. Ik heb nu handvatten om te gebruiken, waardoor mijn wereld weer een stuk groter is geworden. Ik heb weer houvast, en zin  om vooruit te gaan en te ontdekken wat ik nog meer kan.” 


Anoniem (mei 2023):

”Iets meer dan een half jaar geleden had ik nooit gedacht dat het nu weer zo goed met mij zou gaan. Ik heb veel gehad aan de fijne gesprekken met Renske. De gesprekken sloten heel goed aan bij mijn behoeften. Na elke sessie was ik weer een stukje dichter bij mijn herstel. Niet alleen heeft Renske mij geholpen om beter om te gaan met de klachten die ik ervaarde van PCS, maar ze heeft mij ook een stukje rijker gemaakt als mens, omdat ik mijzelf beter heb leren kennen.”


Anoniem (mei 2023):

”Renske heeft mij goed geholpen in een moeilijke periode. Tijdens de sessies voelde ik me goed begrepen en kreeg ik bruikbare tips om mijn problemen aan te pakken. Ook heb ik veel inzichten over mezelf gekregen en sta ik nu veel fijner in het leven.” 


Anoniem (december 2023)

”Renske heeft mij enorm geholpen! Ze heeft de juiste kennis in huis, en heeft mij een duidelijk inzicht gegeven in mijn gedragspatronen. Zodoende dat ik nu fijner kan omgaan met stressvolle situaties, en beter kan relativeren. Ik zou iedereen haar willen aanbevelen als veilige en eerlijke therapeut.”